2 nyförvärv klara

Som ni kanske har sett på hemsidan så har Lekstorps A-lag gjort klart med 2 nyförvärv.

Lifherrsenior känner bara igen en av dessa 2 spelare sedan tidigare, nämligen Robin Granqvist. En spelare som sliter och älskar att spela centralt. Nu när hans lillebror Kim Granqvist (målvakt) lämnat Lekstorp för Lerum så fylls alltså denna luckan med en annan "Granqvistare".

Den andre spelaren som är klar heter Niklas Eliasson, lifherrsenior.blogg.se känner som sagt inte igen denna kille men enligt ryktena så ska han vara en glad och positiv kille som även är mycket spelskicklig. Låter intressant!

Vi hälsar Robin och Niklas välkomna och hoppas att de kommer att trivas i den grönvita tröjan!

/ Jonathan Valli Pätsi


Träningsläger bokat!

Lifherrsenior kan nu meddela att Lekstorp ska åka på ett träningsläger i slutet på Mars. Ryktena säger att lägret kommer att vara i Vårgårda. Träningarna kommer att spelas i deras inomhushall. Underlaget är konstgräs och hallen är en hel 11-manna plan.  Mer info om detta kommer senare! Håll utkik här eller på www.laget.se/LIFHERR

Nu över jul och nyår kommer det inte att hända så mycket i laget. Därför säger vi God jul och gott nytt år redan nu! Vi ses i Januari igen!


Första träningen

Efter sista seriematchen som spelades den 8 oktober har inte Lekstorps a-lag tränat en enda gång tillsammans. Efter strul hit och dit med bland annat spelare och ledare så var det idag äntligen dags igen.

Laget har 2 nya tränare, Ingo och Dala. Dessa 2 har tidigare haft laget ihop för 3 år sedan, det var också dem som tränade laget när man vann division 6a. Riktigt kul att ha dem tillbaka!

Nu till dagens träning.

Träningen idag började med snack från Ingo och Dala, de berättade lite om varför de tog på sig ledar jobbet igen och vilka mål dem har med laget. Målet är att inom 2 år vara uppe i division 5! Vilket säkert de flesta spelare också vill!

Ca. 17 gubbar var idag med och spelade, riktigt bra! Ingo delade in 3 lag, blått, rött och vitt. Man märkte direkt på flera spelare att det var längesedan de tränade. Spelet var stundtals bra, självklart så tar det en träning eller två innan man är vän med bollen igen. Men för att vara en första träning på lite mer än 2 månader för mer än halva manskapet så är det bra! Förövrigt så tog det vita laget eller de utan västar mest poäng idag!

Nästa träning är inte spikad ännu, antingen blir det 2 Januari 2011 eller 9 Januari. Håll utkik här eller på hemsidan www.laget.se/LIFHERR

RSS 2.0