Första träningen

Efter sista seriematchen som spelades den 8 oktober har inte Lekstorps a-lag tränat en enda gång tillsammans. Efter strul hit och dit med bland annat spelare och ledare så var det idag äntligen dags igen.

Laget har 2 nya tränare, Ingo och Dala. Dessa 2 har tidigare haft laget ihop för 3 år sedan, det var också dem som tränade laget när man vann division 6a. Riktigt kul att ha dem tillbaka!

Nu till dagens träning.

Träningen idag började med snack från Ingo och Dala, de berättade lite om varför de tog på sig ledar jobbet igen och vilka mål dem har med laget. Målet är att inom 2 år vara uppe i division 5! Vilket säkert de flesta spelare också vill!

Ca. 17 gubbar var idag med och spelade, riktigt bra! Ingo delade in 3 lag, blått, rött och vitt. Man märkte direkt på flera spelare att det var längesedan de tränade. Spelet var stundtals bra, självklart så tar det en träning eller två innan man är vän med bollen igen. Men för att vara en första träning på lite mer än 2 månader för mer än halva manskapet så är det bra! Förövrigt så tog det vita laget eller de utan västar mest poäng idag!

Nästa träning är inte spikad ännu, antingen blir det 2 Januari 2011 eller 9 Januari. Håll utkik här eller på hemsidan www.laget.se/LIFHERR

Kommentarer
Postat av: Rasta GBK

Gött med en till 6A-blogg! Särskilt så vi kan hålla koll på er ;-)

2010-12-20 @ 21:37:49
URL: http://gotaholmaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0