3 pinnar mot Elisedal

Killarna som var uttagna till matchen samlades kvart i 6 på LP Idrottspark riktigt taggade! Vädret var sådär men med uppvärmningsmusik, maskottar (P02), och mycket publik så var det en fin stämning.
---
Vi börjar matchen riktigt dåligt, ett hemmåtpass som är för löst i 3:e minuten resulterar med 0-1 i baken. Efter detta reser vi oss och spelar bra. Elisedal får jaga boll mest hela tiden?.  i den 20:e minuten slår Alfred Lindberg en riktigt bra pass fram till Marcus Johansson som sätter den. I halvtid är resultatet 1-1.
---
I andra halvlek sätter LIF in Niklas Berglind och Sebastian Fransson, det tar inte mer än 5 minuter så gör Niklas Berglind mål. Vilket byte! Sedan fortsätter Lekstorp hålla i bollen ganska bra. I den 67:e minuten gör Christoffer Fredriksson mål på en riktigt fin pass/inlägg av Marcus Johansson. Resultatet står sig matchen ut. Lif vinner helt rättvist med 3-1. Dock skulle det varit med fler bollar men det är 3 pinnar man ska ha med sig från en match. Och det lyckas vi med! Bra jobbat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0