Gainomax & Powerking

Robin Granqvist har vaknat till liv, återställd från skada och hade idag med sig Gainomax och Powerking till träningen som han lovat i 2 månader snart. Detta visade sig göra succé. Tackar Robin för detta!
---
Till träningen kom det idag 14-15 gubbar. Ingen riktig koll. Som uppvärmning körde vi 3 mot 3 och 4 mot 4 på småmål. Och som vi tidigare skrivit på bloggen är vi inne i en "träna försvarsperiod". Vi körde därför en övning, 1 mot 1 med väggar. Där det alltså går ut på att försvara sig, hålla bollen och ta tillbaka bollen när man förlorat den. Men det var inte bara försvar som tränades idag. Utan anfall med, en inläggsövning som bjöd på flera fina mål. Träningen avslutades med spel och stretch!
---
I matchrapporten mot björndammen skrev vi att det var Marcus Johansson som körde över motståndaren vid första strafftillfället. Men så var det inte. Utan det var Johan Hedström. Gör om, gör rätt!
---
För er som inte följer Götaholms blogg så har de "rankat" oss med 5 red stripes tillsammans med nykomlingarna Bosona. Vi är alltså favorittippade av Götaholmaren att vinna div 6a just nu. Kul!
---
Vi tackar även Granqvist Lastbilsservice som blivit vår första sponsor iår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0