LIF-BBK 6-5 (2-4)

Som ni ser i rubriken så blev det mycket mål i dagens match mellan LIF och Björndammen. Björndammen har inte mycket boll i inledningen, men på deras första anfall så kör Marcus Johansson över bollhållaren och domaren pekar på straffpunkten. Deras straffskytt gör inget fel utan sätter bollen bestämt i målvaktens vänstra hörn. Lekstorp fortsätter sedan hålla i bollen, detta resulterar i att Sebastian Fransson får bollen lite utanför straffområdet och fintar sig fram och sätter 1-1 Sedan så lyckas björndammen med ett anfall till, denna gång så kör Mattsson över bollhållaren och domaren pekar åter på straffpunkten. Straffskytten är densamma men sätter den i målvaktens högra. Ställningen är nu 1-2. Efter detta mål så händer det inte mycket, Lekstorp har fortfarande lite mer boll men börjar också slarva, vilket resulterar i att Björndammen gör både 1-3 och 1-4. Innan halvtids vila sätter Sebbe 2-4 (ass. Pätsi).
----
Startelva:
Khaled
Mattsson-Lubbe-Mackan-Jensa
Hedström-Crille-Alle-Söderberg
Pätsi
Sebbe
-----
Andra halvleks startelva:
Khaled
Ragge-Lubbe-Sammy-Jensa
Valli-Pastorn-Mackan-Pontus
Pätsi
Sebbe
-----
Efter halvtidsvilan så gör LIF några byten (som ni ser ovan). När domaren blåser igång så sätter Lekstorp en bra press på Björndammens backlinje. Man märker fort att björndammen spelarna blir lite osäkra och nervösa. ganska tidigt i andra ser Pastorn att målvakten är långt ute och slår en fin boll som seglar över målvakten och ställningen är nu 3-4. Efter pastorns mål så fortsätter denna press, Pätsi jobbar åt sig en boll sedan springer han sig fri med målvakt och sätter 4-4. De två sista målen gör Sebbe(ass. Pätsi)
och Marcus Johansson. Förutom alla dessa mål så var det en ganska tuff match. Domaren blåste i alla fall väldigt mycket frisparkar åt båda hållen!
-----
Matchens lirare enligt bloggen: Sebastian Fransson med sina 3 mål!
Dagens publiksiffra: 45 st (källa; Marcus Gylling)
Stiligt!
/J

Kommentarer
Postat av: Rättrådig

Mackan spela mittenmitt iandra Crille utbytt

2011-02-20 @ 21:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0