Tisdag 15/2

På dagens träning var vi 16 gubbar. Vi samlades i "analysrummet" innan träningen för att analysera matchen i Söndags. Vad vi gjorde bra och speciellt vad vi gjorde mindre bra. Det Dala och Ingo var missnöjda med var att vi aldrig riktigt fick iväg bollen när vi rensade under en liten del av matchen. Utan den hamnade istället rätt i famnen på deras backar och mittfältare så att deras uppspel kunde börja om. Kanske blir det ändring till nästa match på Söndag mot Björndammen? Hoppas det!
---
Våra träningar är alltid varierade, idag så körde vi 2 olika slags kvadraten som uppvärmning och 3 nya övningar till. Det blir roligare så tycker vi spelare och ledare. Eftersom någon gubbe innan träningen frågat ifall vi kunde sluta lite tidigare på grund av CL så blev det idag mer fys än vanligt. Timglaset blev dagens fys. Vet inte riktigt hur många varv vi sprang, men jobbigt var det. Alla tog i och körde in i det sista!
---
Ingo tog också ett antal bilder idag, dessa lär hamna på www.laget.se/LIFHERR , så håll utkik där ifall du vill se hur snygga vi är!
/ J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0