Beeptest, styrka, spel

Även fast Ingo och Dala sa efter förra träningen att " på söndag blir det beeptest och annat gött" så blev vi 15 man idag. Ungefär lika många som i Torsdags. Vi som kom dit visste som sagt vad som väntade oss, cirka 45 minuter fys! Men det var ingen som gnällde förutom på sig själv och sin kondition, riktigt bra! Alla förtjänar beröm men extra beröm idag får:
---
Top 3 beeptest 2010-01-23
  1. Jens Mellingsäter
  2. Marcus Johansson
  3. Johan Hedström

---
Efter beeptestet så väntade styrkan, 10 "stationer" fanns det och vi delade in oss 2 och 2. Styrkan var uppdelad så att man fick känna på det mesta. Mage, armar, ben, snabba fötter, spänts(?) osv. När detta var klart så var det dags för spel, Alla var trötta men lite spel skadar väl inte! Ingo delade in 2 lag. Vitt och Orange. I det Vita laget spelade: Cristoffer Fredriksson, Daniel Lubbe, Pontus Larsson, Ragnar Nilhag, Richard Mattsson, Robert Söderberg, Robin Granqvist, Magnus Andersson och Dala.
---
I Orange västar spelade: Alfred Lindberg, Jens Mellingsäter, Johan Hedström, Jonathan Valli Pätsi, Marcus Johansson, Martin Dahlström, Tommy Malmqvist och Ingo.
---
Två st 15 minuters halvlekar spelades och laget med orange västar vann med 5-4.
-
Nästa träning är på Tisdag. Väl mött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0