Första uteträningen avklarad!

Till ett dimmigt LP Idrottspark kom idag 20-22 gubbar och tränade. Det är siffror som är mer än vad någon kunnat tro och hoppats på! Träningen började med 4 kvadrater och lite jogging som uppvärmning, sedan en inlägg och skott övning som fungerade "hyffsat riktigt bra" (Ingo citat) bra. Några goa fullträffar blev det allt! Sedan tyckte Ingo att det var dags att få igång flåset, fysen kördes igång och snacket minskade då ganska fort. Men alla körde tills Ingo blåste av. Riktigt bra jobbat!
Efter detta så blev det tempospel, 3 lag och vinnaren fick stå kvar. Spelet inleddes lite halvsegt men stegrades sedan. Vi ska tillägga att detta var första uteträningen för i år, men Ingo var nöjd efter träningen. Riktigt gött att vara igång igen!
-----------------------
Dala kunde tyvärr inte komma idag på grund av "vård av sjukt barn". Även Martin D, Lindström, Ale och Ted fattades idag. Kan ha missat någon. Men hoppas att dessa dyker upp på nästa träning. Liksom alla andra! Nästa träning är på Torsdag mellan 18.30 och 20.00!
-----------------------
Slutligen så kommer en halvkass bild på våran kära Konstgräsplan på LP Idrottspark!


Kommentarer
Postat av: Dala

Både sjukt barn och sjuk fru ska sägas. Ses på torsdag. :)

2011-01-18 @ 22:05:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0