Ingos matchreferat

Ledsen att det inte blev något bloggskrivande efter matchen igår. Ingo var däremot väldigt snabb och skrev matchreferat på hemsidan. Och han gjorde det bra! Så istället för att skriva det med egna ord så kommer här Ingos referat.
---
Mot ett mycket bra Skepplanda som har som målsättning att gå upp till 4 an i år(2a i Västra Götaland div 5 förra året och missade i kvalspelet).Så gör vi väl en riktigt bra match även om det är surt att förlora när det endast återstår 40 sekunder av matchen och vi själva haft ett jätteläge för Robban att avgöra matchen nära mål precis i anfallet innan. Men nu till matchen,Vi börjar mycket bra och 1-0 av Marcus Pätsi perfekt framspelad av Mackan redan i den 6e minuten,vi hinner bara njuta av målet i 2 minuter då gör Skepplanda 1-1 med ett drömskott från 25 meter stenhårt rätt upp i taket,vi skapar efter det massor av chanser med 2 stolpskott och andra bra lägen utan att få in bollen i mål.Istället gör såklart Skepplanda 1-2 i en omställning då vi inte hinner med.Vi går till halvtid med 1-2 lite snopna. i andra tappar vi lite av vårat fina spel och det blir mer kamp än fin fotboll,Skepplanda gör även 1-3 då vi är väldigt obeslutsamma i försvarspelet,vi fortsätter att skapa chanser ,ragges ribbskott mfl. men till slut kommer 2-3 då Pätsi blir nerriven i straffområdet och Marcus Pätsi gör inget misstag.även 3-3 lyckas vi göra när Marcus Pätsi (hattrick) krutar in bollen vid stolproten, ass kom från Robin Granqvist ,och resten vet ni ju... Om man sammanfattar vårat lilla genrep så är det ju klart godkänt även om vi måste bli noggrannare i försvarspelet och få upp flåset ett snäpp till.Marcus Johansson Marcus Pätsi och Sebastian Fransson får xtraplus i ett bra Lekstorp.Även Alfred Lindbergs Comeback efter sjukdom lovar gott.Nu bär det av till Vårgårda nästa helg och våran sista match innan premiären mot Västkusten BK ..