Matchreferat Croatia-LIF

Match mot en av dom bästa lagen förra året i samma serie,och en av favoriterna till seriesegern i år,Croatia börjar bäst och även om spelet jämnar ut sig så gör våra motståndare 1-0 (9min) i en omställning där vi inte hinner med och 1-0 görs distinkt av Croatias vänsterytter ,vi kvitterar i den( 26e min) genom Alex som snyggt lägger bollen i mål ganska nära framspelad av Mackan.Efter det är det bara ett lag på plan och vi spelar ut Croatia efter noter(njutbart) 3-4 riktigt bra chanser som tyvärr inte resulterar i mål,närmast är Mackan som har en i stolpen en tätt tätt utanför och nästan öppet mål som tyvärr gick över ,men fortsätter mackan att spela så här bra kommer det bara rasa in mål i serien.Croatia är knappt över mittlinjen sista 25 minuterna.I andra halvlek gör vi 4 byten,vilket gör att vi tappar ganska mycket i positionerna och matchen blir helt jämn i andra halvlek,till och med lite fördel Croatia,motståndarna eller rättare sagt debuterande Oscarsson gör ett klockrent självmål lite klantigt 2-1(65e) vid 2-2 (75e) vinner Robin en tuff närkamp och serverar Eliasson som fintar skott och snyggt spelar fram Sebbe som gör mål i helt öppen bur.Vi börjar tröttna och vi rör runt ytterligare lite i laget med byten och mitt i röran nickar Croatia in 3-2 (83min)men vi lyckas återigen resa oss och gör 3-3(86) genom ett distinkt skott i straffområdet av Sebbe bra framspelad av Magnus, vi lyckas att så när även göra segermålet då Oscarsson hinner före målvakten i en löpning men bolluslingen lyckas gå precis utanför stolpen.i det stora hela är vi nöjda med spelet ,målen och försvarspelet även om Croatia var riktigt effektiva när dom fick chansen och framförallt stor eloge till Croatias uppförande och att man försöker spela boll. Tack för god match.