United Africa FC - Lekstorps IF 2-3

Det såg ut att bli regn lagom till matchstart på kviberg. Lekstorp såg lite mer taggade ut idag än till andra matcher. Men UAfC började bäst, hade mest boll i första och spelade mycket genom nr 10 som kom ut på högerkanten. Han var snabb och trampade förbi några gånger och gjorde också första målet i matchen som blev resultatet i paus.
---
i andra så gjorde Lekstorp några byten. Lekstorp tar över och sliter verkligen och det lönar sig! Inom 10 minuter gör laget 3 mål genom Crille, Robban och mackan! Riktigt gött! Sedan så pressar UAFC på och Lekstorp får mestadels försvara sig. Även fast laget har en del chanser. UAFC gör ett mål till, genom nr 10! Efter detta så var det bara kriga som gällde. Vi gör våran uppgift tillräckligt bra, för vi vinner matchen med 3-2. Riktigt bra jobb gubbar!