Träning innan marieholms matchen

Som vanligt var träningen lugn dagen innan match. Började med lite taktiksnack och laguttagning för matchen mot Marieholm imorgon (truppen finns på www.laget.se/lifherr). Efter detta körde vi doppboll som uppvärmning och 2 olika tävlingar. Dessa tävlingarna gick sådär ibland faktiskt. Men orkar inte berätta vad vi gjorde. Sedan var det spel. Allsvenskan till träningen var slut.
---
Imorgon väntar en tuff match mot marieholm. 19.00 LP Idrottspark! vi ses!

Löpning och lite styrka!

Om dagens träning finns inte så mycket att säga! Vi samlades som vanligt mellan 18 och 18.30 och på schemat idag var det löpning i spåret! Vi tog bilarna upp och körde ett uppvärmningsvarv och sedan 2 på tid. Efter detta så var det lite intervallträning, armhävningar, sittups och rygglyft. Sist men inte minst så hade Ingo fixat fika! juice, banan och en liten lyxig chokladbit!
---
Nästa träning Torsdag!

Truppen mot BBK


1.Cedergård
2.Pontus 
3.Abrahamsson 
4.Valli
5.Samuel
6.Robban
7.Ragge
9.Robin
10.Eliasson
11.Alfred
12.Crille
13.Sebbe
14.Mackan
15.Hedström
16.Lûbbe
17.Alex
19.30 Furulundsplan!

B-lags truppen mot Partille

Samling 17.00 på LP-Idrottspark

1.Khaled
2.Oscarsson
3.Pontus
5.Samuel
6.Mattsson
7.Felix
8.Berglind
9.Valli
10.Lindström
11.Alfred
12.Ted
14.M.Ivarsson
15.Hedström
16.Lübbe
17.Alex

Vi hälsar Partille IF Publik och Domare Ghassan Mohd Isa Hammudeh, ANGERED Välkomna till LP-Idrottspark med matchstart 18.00 .

3 pinnar mot Elisedal

Killarna som var uttagna till matchen samlades kvart i 6 på LP Idrottspark riktigt taggade! Vädret var sådär men med uppvärmningsmusik, maskottar (P02), och mycket publik så var det en fin stämning.
---
Vi börjar matchen riktigt dåligt, ett hemmåtpass som är för löst i 3:e minuten resulterar med 0-1 i baken. Efter detta reser vi oss och spelar bra. Elisedal får jaga boll mest hela tiden?.  i den 20:e minuten slår Alfred Lindberg en riktigt bra pass fram till Marcus Johansson som sätter den. I halvtid är resultatet 1-1.
---
I andra halvlek sätter LIF in Niklas Berglind och Sebastian Fransson, det tar inte mer än 5 minuter så gör Niklas Berglind mål. Vilket byte! Sedan fortsätter Lekstorp hålla i bollen ganska bra. I den 67:e minuten gör Christoffer Fredriksson mål på en riktigt fin pass/inlägg av Marcus Johansson. Resultatet står sig matchen ut. Lif vinner helt rättvist med 3-1. Dock skulle det varit med fler bollar men det är 3 pinnar man ska ha med sig från en match. Och det lyckas vi med! Bra jobbat!

Truppen mot Elisedal IS

1. Carl Cedergård
3. Fredik Abrahamsson
4. Jonathan Valli Pätsi
5. Samuel Malmqvist
6. Robert Söderberg
7 .Ragnar Nilhag
8. Niclas Berglind
9. Robin Granqvist
10. Niclas Eliasson
11. Alfred Lindberg
12. Christoffer Fredriksson
13. Sebastian Fransson
14. Marcus Johansson
15. Johan Hedström
16. Daniel Lubbe


Vi hälsar Elisedal IS, publik, mascottar från pojkar 02 samt Domare Ihsan Ridha, Angered Välkommen till LP-Idrottspark med matchstart 19.00.

Lugn träning dagen innan match

Till LP Idrottspark denna soliga torsdag kom 20 gubbar och tränade. Gött och se! Många gnällde litegrann på tunga ben innan vi körde igång men under träningens gång så hörde inte jag något iallafall ? Träningen inleddes med lite taktiksnack från Dala och han sa även laget inför imorgon redan innan träningen. Vilka som spelar kommer senare!
Dagens träning skulle vara lugn, vilket den också var. lite passningsövningar, lite anfall och lite spel var det idag.
---
Imorgon är det match igen. Elisedal gästar LP Idrottspark kl 19.00 börjar matchen.
Ses!

Löpning och spel

Vi samlades på LP Idrottspark idag lite innan halv sju. Löpardojjerna snörades på och vi satte oss i bilarna för att åka upp till spåret. Där körde vi lite uppvärmning innan klockan sattes igång och det var dags att köra 2 varv på tid (5km). Detta är som alla vet ingen tävling men vem som "vann" vet bloggen inte just nu.
---
Efter alla kommit i mål så satte vi oss i bilarna ner till parken igen. Fotbollsskorna snörades på och 2 lag delades upp.
---
Efter träningen så samlades vi i klubbstugan för lite käk som Dala gjort i ordning. Bild på detta kommer kanske senare! Bra jobb i dag av samtliga!

Schema för Vecka 15!

Måndag: Egen träning / vila
Tisdag: Träning 18.30-20.00. Löpning sedan spel. (Joggingskor ska med)
Onsdag: Egen träning/ Vila
Torsdag: Träning inför A och U(b)- match
Fredag: A-lags match. Hemmapremiär mot Elisedal IS, LP Idrottspark
Lördag: Vila!
Söndag: U-match mot Partille IF. hemmapremiär. 18.00
---

Matchanalys och träning

Efter lite klagomål på att bloggen varit seg det sista så skriver jag nu direkt efter träning..
---
Idag är det tisdag igen och som vanligt har LIF träning då. Vädret idag är fint men det blåser en hel del. Vi är inte allt för många heller, enligt Ingo så är det en del tunga ben efter igår. Innan träningen samlades vi i analysrummet och gick igenom gårdagens 2-2 match mot Västkusten. Där sades en hel del vad som var dåligt igår. Vilket är bra. För det var en del som var ganska kass igår!
---
Sedan när vi gick ut på plan så körde vi lite jogging och efter det stations träning där det var styrka och snabba fötter som gällde. Den mesta delen av träningen gick åt när vi körde allsvenskan. 2 planer, på den "stora planen" var det allsvenskan och på den "lilla planen" med småmål var det Superettan. Många av matcherna var jämna, fick avgöras med kluns. "sten, sax, påse"!
---
Nästa match för LIF a-lag är nästa fredag hemma mot Elisedal 19.00. B-laget spelar hemma på söndag mot Älvängen 18.00.
---
Det gick även lite rykten och snack om en lagfest efter matchen nästa fredag! Nästa blogginlägg kanske har svaret på detta.
/jvp

Västkusten 2-2 Lekstorp

Premiären gick inte riktigt som lekstorp hade hoppats på. Visserligen så inleder vi bäst, vi har mer boll och bättre spel. Första målet gör Sebastian Fransson på inlägg från Marcus Johansson. Efter detta mål så fortsätter vi spela ganska bra och får fram en hörna som Marcus J slår. Den letar sig på något konstigt sätt in i mål och det är nu 2-0 till LIF. Efter detta så börjar Västkusten gnälla lite i varje närkamp, domaren blåser och de får frisparkarna med sig. De tar också över spelet. Och en bit in i matchen så kommer de runt på vänsterkanten och spelar in bollen till en kille som gör Västkustens första mål. Västkustens andra mål är feldömt! eller situationen innan är det enligt oss på bloggen. De kommer ett skott mot mål och det är rörigt. Bollen går på ett par ben och sedan till målvakt. Då börjar Västkusten gapa igen och domaren blåser för hemmåt spel. Och 2-2 görs också i samband med detta beslut!
---
1 poäng är alltid 1 poäng. Nästa match är på Fredag nästa vecka hemma mot Elisedal!
/jvp

Truppen mot Västkusten i premiären!

1.Hedström
2.Eliasson
3.Pastorn
4.Magnus
5.Samuel
6.Robban
7.Ragge
8.Berglind
9.Robin
11.Alfred
12.Crille
13.Sebbe
14.Mackan
16.Lubbe
17.Alex

Laddningen mot ett svårspelat Västkusten BK som vi förlorade båda mötena förra året 0-2(borta) 0ch 2-6(hemma) började igår och vi längtar efter revanch från förra året.

Samling 18.00 LP-Idrottspark eller 18.30 Kviberg . 
Matchstart 19.30 Kviberg 2 
Domare Denis Matic, Göteborg

RSS 2.0