onsdagsträning

På dagens träning togs laget ut till matchen mot Gårda på fredag. Vilka som är med kommer inom kort upp på www.laget.se/lifherr.
---
Eftersom att dagens träning inte är dagen innan match så var den inte lika lugn som den brukar, den innehöll en inläggsövning som vi kört tidigare iår, "pass, långboll, skott, inlägg". En övning som alltid bjuder på något snyggt mål.
-
Sedan körde vi en passningsövning som målvakterna också var med på. En övning med mycket tempo i. Efter detta så delade Ingo och Dala ut 2 lag. ett lag som ska innehöll försvararna till matchen mot fredag och det andra laget med anfallare till fredag. Försvararna fick extra beröm efter denna övning!
---
Innan träningen var slut så körde vi allsvenskan som alltid är roligt. Speciellt när Marcus Johannson blir sur! :D
---
Gött o se är också att Berglind och Pätsi tränar mer o mer igen. och att vi är 4 målvakter på träningarna oftast. Bloggen kan också meddela att Johan Hedström blir borta några matcher på grund av en Operation!
--
Nästa match på fredag 19.00 mot Gårda BK, Lp Idrottspark.

måndagsträning

I vanliga fall tränar vi på tisdagar och torsdagar. Men efter senaste matchen så sa Ingo och Dala att nästa vecka så blir det måndag och onsdag istället.
---
Idag körde vi lite löpning och styrka med tanke på att nästa match är på Fredag hemma mot Gårda. Löpningen och styrkan gjorde vi i cirkelträning som det så fint heter. Efter detta så var det tempospel resten av träningen. Eftersom det var 3 målvakter på träningen så var det också 3 lag med en målvakt i varje. Ett lag hade vårat senaste nyförvärv i mål också. Kim Granqvist! Välkommen tillbaka! :)
---
Nästa träning är alltså på onsdag, då det bland annat är uttagning till matchen på Fredag!

Förlust med 3-2 mot Bosona

Dagens match mot Bosona var jämn. Bosona började bäst och gjorde också 1-0 en bit in i första genom en boll som slogs in mot straffområdet högt. Detta var nog menat som ett inlägg men den gick imål. Ställningen i halvlek var 1-0 till bosona.
---
I andra gör lif ett byte som sätter lite fart framåt. Det dröjjer ett litet tag innan Robert Söderberg sätter dit 1-1. Sedan fortsätter lif framåt. Pressen som lif har lönar sig återigen. Sebastian Fransson får bollen i mitten och driver in. Sedan släpper han den till Robert Söderberg som gör sitt andra mål för dagen. Bara ett tag efter detta gör Bosona 2-2 på ett bra inspel från vänsterkanten.
---
sedan står matchen och svänger lite. Båda lagen har lägen, bla ett ribbskott från lif och ett stolpskott av Bosona. I allt detta så får Bosona en kontring som de förvaltar på bästa sätt. En kille kommer fri och skjuter stolpe in.
--
matchen slutar 3-2 till bosona men oavgjort hade varit rättvist!

inför bosona

Efter förra match mot Croatia så uppdaterades inte bloggen. Detta berodde på att "jag" skulle på 20 års fest :) Men som ni säkert vet så förlorade LIF med 2-1 efter en ruskigt dålig första halvlek!
---
Imorgon spelar LIF mot FC Bosona borta på bläsebovallen kl 19.30. Och på dagens träning så var vi 24 gubbar som laddade upp med lite kvadrater, fotbollstennis, passningsövning och sista halvtimmen spelade vi 11-manna. Det ena laget bestod av morgondagens startelva. Och det andra med reserver och b-lags spelare!
--
Innan träningen så hade Ingo och Dala ett möte som handlade om att de inte varit nöjda med backlinjen och mittfältet. De hade pratat och kommit överens om att testa ett nytt spelsystem som vi också ska testa imorgon. Återstår att se hur detta kommer fungera!
---
Forza LIF

Inför matchen mot Croatia

På dagens träning så var vi en del folk faktiskt, även fast några fattades. Kanske är det vädret som lockar lite extra eller så tycker vi bara att det är roligare att träna nu än förra året?
Iallafall så var träningen lugn med tanke på matchen imorgon. En ny kille var också med och tränade idag. Alexander från Dalarna. Välkomnar honom och hoppas att han ska trivas!
---
Imorgon väntar en tuff match mot Croatia Göteborg som inlett serien med 2 förluster och 3 segrar. Tagga till nu LIF!

Derby, LIF B- Stenkullen C

Imorgon kl 16.00 är det derby på LP idrottspark! Lekstorps B lag möter Stenkullens C lag.
---
Samling 15.00 På LP-Idrottspark.
1.Khaled Wais
1.Tommy Malmqvist
2.Sebastian Oscarsson
3.Fredrik Abrahamsson
4.Richard Mattsson
5.Samuel Malmqvist
6.Niklas Berglind ?
7.Pontus Larsson
8.Alexander Ivarsson
9.Jonathan Valli/Pätsi
10.Niklas Eliasson ?
11. Alfred Lindberg
12.Christoffer Fredriksson
14.Martin Ivarsson
15.Johan Hedström
16.Daniel Lubbe

Vi hälsar Goiken och Almedin Babacic, Hisings Backa och våran publik Välkommna till LP-Idrottspark på Söndag kl. 16.00.

United Africa FC - Lekstorps IF 2-3

Det såg ut att bli regn lagom till matchstart på kviberg. Lekstorp såg lite mer taggade ut idag än till andra matcher. Men UAfC började bäst, hade mest boll i första och spelade mycket genom nr 10 som kom ut på högerkanten. Han var snabb och trampade förbi några gånger och gjorde också första målet i matchen som blev resultatet i paus.
---
i andra så gjorde Lekstorp några byten. Lekstorp tar över och sliter verkligen och det lönar sig! Inom 10 minuter gör laget 3 mål genom Crille, Robban och mackan! Riktigt gött! Sedan så pressar UAFC på och Lekstorp får mestadels försvara sig. Även fast laget har en del chanser. UAFC gör ett mål till, genom nr 10! Efter detta så var det bara kriga som gällde. Vi gör våran uppgift tillräckligt bra, för vi vinner matchen med 3-2. Riktigt bra jobb gubbar!

Tisdagsträning innan matchen mot United Africa FC

Dagen innan match är träningen alltid lugn, även idag. Började träningen med lite kvadrat och jogging som uppvärmning. Problemet med denna jogging är att vi ska ställa oss på två led? fast egentligen en linje?! Hur som helst så blev det bra till slut. Efter detta så var det en uppspelsövning med inlägg? och spel med korridorer på båda kanterna.
---
Imorgon väntar en tuff match borta mot United Africa FC. Truppen kommer ut på www.laget.se/lifherr inom kort. Tagga till nu!

RSS 2.0