tre raka

Innan uppvärmning så samlades vi idag i analysrummet. Vad som sades där behöver vi inte gå in på mer än att Ingo sa att vi skulle försöka fixa en straff. Vi gick sedan ut, värmde upp och innan domaren blåste igång så hälsade båda lagen på varandra. Fair Play!
---
Det dröjde inte jätte länge in i första halvlek innan Pätsi fixar just en straff som Ingo ville. Han stegar upp och sätter 1-0 i målaktens vänstra. Matchen var väldigt jämn, båda lagen skapade chanser men LIF hade de bästa eller de som var närmast på att bli mål. Cirka 10 minuter in i andra så blir det 1-1. Och en stund där efter så blir återigen Pätsi framspelad och sätter 2-1 som står sig matchen ut.
---
Ett av de byten som gjordes i andra var att Jonathan Valli Pätsi blev utbytt mot Martin Dalström. Det tog max 2 minuter innan han får enligt oss ett felbedömt rött kort. Kanske ska detta bytet ses över? ;)